shortcut_0 shortcut_1

Nieuws

Tweede lichtroute staat op stapel
De Verlichte Boerderijenroute Noordoostpolder krijgt een vervolg.
Tweede lichtroute staat op stapel

Maar niet direct. Pas in december 2014 wordt de tweede lichtroute gehouden.

 

“De reacties van bewoners en deelnemers langs de lichtroute in december 2012, maar ook die van de routerijders zelf, waren erg positief. Hoe vaak we afgelopen jaar al gevraagd zijn of er in december weer een lichtroute komt! Dat heeft ons doen besluiten om een tweede lichtroute te organiseren. Maar om het bijzonder te houden wordt het een tweejaarlijks evenement”, aldus de werkgroep.

 

De tweede lichtroute staat in grote lijnen vast en zal lopen tussen Kraggenburg en Kuinre, slingerend rond Marknesse en Luttelgeest. De grootste verandering ten opzichte van 2012 is dat de lichtroute gehouden gaat worden over twee weekenden, 12/13/14 december en 19/20/21 december 2014.

 

Vaak wordt gedacht de er in de winter diepe rust heerst op de boerderijen. Niets is minder waar en dat kunnen de routerijders ervaren op agrarische bedrijven langs de route. Een vijftal bedrijven uit de diverse agrarische sectoren die de Noordoostpolder rijk is, zullen tijdens de lichtroute hun deuren openzetten voor het publiek.

De Verlichte Boerderijenroute Noordoostpolder is een initiatief van enkele agrariërs en recreatieve ondernemers, allen leden van LTO Noord afdeling Noordoostpolder.

Gepubliceerd op maandag 2 december 2013
Fotowedstrijd met CameraNu.nl
Prijswinnaars Lees verder...lees verder »
En toen ging het licht uit.....
Balans opmakenLees verder...lees verder »
Spectaculaire opening en geslaagd eerste weekend
Een variatie aan verlicht...lees verder »
Fotowedstrijd
CameraNU.nl stelt waardeb...lees verder »
<h1>lichtroutenoordoostpolder.nl sitemap:</h1> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/home">Home</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/route">Route</a><br /> -<a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/routekaart-2016">Routekaart 2016</a><br /> -<a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/bezoekadressen_1380_1380_1380_1380">Open dagen 2016</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/route-2016">Route 2016</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/routeboek">Routeboek</a><br /> -<a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/extra-verkoopadressen">Extra verkoopadressen</a><br /> -<a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/oudervervoer">Ouderenvervoer</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/sponsors">Sponsors</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/foto">Foto's</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/links_1441_1441_1441">Links</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />