shortcut_0 shortcut_1

Nieuws

Eerste Lichtroute in de Noordoostpolder succesvol
Open dagen bij 6 bedrijven druk bezocht
Eerste Lichtroute in de Noordoostpolder succesvol

De Lichtroute 2012 is alweer voorbij. Drie dagen zijn ook zomaar om. Honderden auto's - met een veelvoud aan passagiers - hebben de route van Nagele via Schokland en Ens naar Kraggenburg v.v. afgelegd. Veel routerijders kwamen uit de eigen omgeving, maar er waren ook bezoekers uit Friesland en Drenthe, Amsterdam, Zoetermeer en Zuid-Hollandse eilanden.

Routerijders hebben, gezien de reacties in het gastenboek, op Facebook en Twitter, genoten van de bijzonder verlichte objecten in het buitengebied van de Noordoostpolder. Niet alleen boerderijen en woningen waren speciaal belicht, maar ook bomen (solitair of in windsingels), schuren en windmolens.

 

De bezoekadressen hebben veel aanloop gehad. Op zes bedrijven langs de route, waaronder een witlofkwekerij, peenwasserij, een akkerbouwbedrijf en een fruitteeltbedrijf, konden de routerijders een kijkje nemen. Bij het melkveebedrijf aan de Vliegtuigweg was het topdrukte: daar zijn in het weekend bijna 700 bezoekers geweest.

 

Bezoekers zijn lovend over de uitleg op alle bedrijven en enthousiast over zoveel gastvrijheid. Agrarisch Noordoostpolder op zijn best!

 

 

 

De verlichte boerderijenroute was een initiatief van leden van LTO Noord afdeling Noordoostpolder. De route was georganiseerd in het kader van 70 jaar Noordoostpolder droog en 50 jaar gemeente Noordoostpolder. De gemeente Noordoostpolder was hoofdsponsor.

Gepubliceerd op maandag 17 december 2012
Fotowedstrijd met CameraNu.nl
Prijswinnaars Lees verder...lees verder »
En toen ging het licht uit.....
Balans opmakenLees verder...lees verder »
Spectaculaire opening en geslaagd eerste weekend
Een variatie aan verlicht...lees verder »
Fotowedstrijd
CameraNU.nl stelt waardeb...lees verder »
<h1>lichtroutenoordoostpolder.nl sitemap:</h1> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/home">Home</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/route">Route</a><br /> -<a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/routekaart-2016">Routekaart 2016</a><br /> -<a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/bezoekadressen_1380_1380_1380_1380">Open dagen 2016</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/route-2016">Route 2016</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/routeboek">Routeboek</a><br /> -<a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/extra-verkoopadressen">Extra verkoopadressen</a><br /> -<a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/oudervervoer">Ouderenvervoer</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/sponsors">Sponsors</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/foto">Foto's</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/links_1441_1441_1441">Links</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />