shortcut_0 shortcut_1

Nieuws

Gemeente Noordoostpolder steunt
De Noordoostpolder krijgt een verlichte boerderijenroute. Het is een initiatief van enkele agrariƫrs en ondernemers uit de recreatiesector.
Gemeente Noordoostpolder steunt

Twee van de initiatiefnemers, Adriaan van Oorschot van Op d'n Akker en akkerbouwer Krijn Verhage presenteerden hun plannen aan wethouder Andries Poppe. De gemeente steunt het initiatief met 10.000 euro. De verlichte boerderijenroute is uniek in Flevoland. De wethouder spreekt van een "een buitengewoon initiatief van een aantal buitengewone ondernemers''. Hij hoopt dat dit de start is voor een verlichte boerderijenroute eens in de twee jaar, bij voorkeur steeds in een ander deel van Noordoostpolder. "Het is een mooi concept, iets dat bijdraagt aan het op de kaart zetten van Noordoostpolder'', aldus Poppe.

Gepubliceerd op vrijdag 26 oktober 2012
Fotowedstrijd met CameraNu.nl
Prijswinnaars Lees verder...lees verder »
En toen ging het licht uit.....
Balans opmakenLees verder...lees verder »
Spectaculaire opening en geslaagd eerste weekend
Een variatie aan verlicht...lees verder »
Fotowedstrijd
CameraNU.nl stelt waardeb...lees verder »
<h1>lichtroutenoordoostpolder.nl sitemap:</h1> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/home">Home</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/route">Route</a><br /> -<a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/routekaart-2016">Routekaart 2016</a><br /> -<a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/bezoekadressen_1380_1380_1380_1380">Open dagen 2016</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/route-2016">Route 2016</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/routeboek">Routeboek</a><br /> -<a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/extra-verkoopadressen">Extra verkoopadressen</a><br /> -<a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/oudervervoer">Ouderenvervoer</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/sponsors">Sponsors</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/foto">Foto's</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/links_1441_1441_1441">Links</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />