shortcut_0 shortcut_1

Nieuws

Kunstwerk voor lichtroute
Boerderij de Boterbloem maakt kunstwerk voor lichtroute
Kunstwerk voor lichtroute

Boerderij de Boterbloem uit Tollebeek gaat een mooi kunstwerk maken voor Verlichte Boerderijenroute van december 2016. Wat het gaat worden dat blijft een verrassing tot vrijdag 9 december aanstaande, de eerste dag van de route.

 

Eigenaresse Hinke Naus heeft al een idee hoe het kunstwerk er uit moet gaan zien, maar wil er niets over vertellen, want een verrassing moet wel een verrassing blijven. Het kunstwerk zal ergens op de route tentoongesteld worden. Een aantal oudere kinderen van de naschoolse opvang en een aantal jongeren van de zorgboerderij (op woensdag en zaterdag) zullen het kunstwerk gaan maken.

Hinke zegt graag mee te werken aan dit initiatief. De route loopt van Espel naar Tollebeek en weer terug, wat is er dan leuker dat kinderen uit Tollebeek en omstreken daaraan hebben meegewerkt.  

 

Oproep, heeft u nog verf (of andere schildersbenodigdheden) beschikbaar laat het dan even weten via info@boerderijdeboterbloem.nl.

Boerderij de Boterbloem biedt kinderopvang en naschoolse opvang op in de boerderij aan de Karel Doormanweg en het MFC gebouw in Tollebeek. Op woensdag en zaterdag is Boerderij de Boterbloem speciaal geopend voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 14 jaar, die net dat kleine beetje extra zorg nodig hebben.

 

Hierbij kunt u denken aan kinderen met autistische stoornis, ADHD of met een verstandelijke beperking. Wij bieden hen een gezellige, zinvolle en ontspannen dag(deel)besteding aan.

 

 

Gepubliceerd op zaterdag 19 november 2016
Fotowedstrijd met CameraNu.nl
Prijswinnaars Lees verder...lees verder »
En toen ging het licht uit.....
Balans opmakenLees verder...lees verder »
Spectaculaire opening en geslaagd eerste weekend
Een variatie aan verlicht...lees verder »
Fotowedstrijd
CameraNU.nl stelt waardeb...lees verder »
<h1>lichtroutenoordoostpolder.nl sitemap:</h1> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/home">Home</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/route">Route</a><br /> -<a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/routekaart-2016">Routekaart 2016</a><br /> -<a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/bezoekadressen_1380_1380_1380_1380">Open dagen 2016</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/route-2016">Route 2016</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/routeboek">Routeboek</a><br /> -<a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/extra-verkoopadressen">Extra verkoopadressen</a><br /> -<a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/oudervervoer">Ouderenvervoer</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/sponsors">Sponsors</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/foto">Foto's</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/links_1441_1441_1441">Links</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="http://lichtroutenoordoostpolder.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />